Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/27/d469912231/htdocs/manair/verkkokauppa/tzemppi/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140
Miesten ruokavaliot | Osastot | Kuntokeskus Tzemppi

Miesten ruokavaliot

Ruokavaliovaihtoehdot
Valitset oman ruokavaliosi sukupuolesi ja sen mukaan, miten paljon haluat painoasi pudottaa. Tämän jälkeen voit valita kolmesta erilaisesta vaihtoehdosta omasi: peruspaketin, kultapaketin tai timanttipaketin.

Peruspaketti
Peruspaketin ruokavalio-ohjelma on suunnattu täysi-ikäisille ja kaiken kokoisille ihmisille. Tämän ruokavalion myötä niin vartalosi, kuntosi kuin mielialasikin kohentuu merkittävästi. Ohjelma on selkeä, helposti noudatettavissa ja ruokavalio sisältää jokaiselle päivän aterialle yhden herkullisen vaihtoehdon. Lisäksi ruoka-aineet löytyvät jokaisesta lähikaupasta. Ohjelmia on kolme erilaista: 5-10 kiloa, 10-20 kiloa ja yli 20 kiloa painoaan pudottaville. Myös aktiivisesti liikkuvien kulutus huomioidaan eli jokainen löytää vaihtoehdoistaan itselleen sopivan ohjelman.

Kultapaketti
Kultapaketin ruokavalio-ohjelma on suunnattu täysi-ikäisille ja kaiken kokoisille ihmisille. Tämän ruokavalion myötä niin vartalosi, kuntosi kuin mielialasikin kohentuu merkittävästi. Ohjelma on selkeä, helposti noudatettavissa ja ruokavalio sisältää jokaiselle päivän aterialle kaksi herkullista vaihtoehtoa eli saat monipuolisen ruokailun annetuista vaihtoehdoista. Kultapaketti ohjelmia on kolme erilaista: 5-10 kiloa, 10-20 kiloa ja yli 20 kiloa painoaan pudottaville. Myös aktiivisesti liikkuvien kulutus huomioidaan eli jokainen löytää vaihtoehdoistaan itselleen sopivan ohjelman.

Timanttipaketti
Timanttipaketti on nimensä mukainen – täyttä timanttia! Tämä ruokavalio-ohjelma on suunnattu sinulle, joka haluat mahdollisimman monipuoliset ateriat viikon jokaiselle päivälle. Ohjelma on selkeä, helposti noudatettavissa ja ruokavalio sisältää jokaiselle päivän aterialle kolme herkullista vaihtoehtoa . Tätä ruokavaliota on mahdollista noudattaa myös täysin gluteenittomana ja maidottomana. Timanttipaketti ohjelmia on kolme erilaista: 5-10 kiloa, 10-20 kiloa ja yli 20 kiloa painoaan pudottaville. Myös aktiivisesti liikkuvien kulutus huomioidaan eli jokainen löytää vaihtoehdoistaan itselleen sopivan ohjelman.