Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/27/d469912231/htdocs/manair/verkkokauppa/tzemppi/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140
Ruokavalio peruspaketti 5-10 kiloa, miehille | Kuntokeskus Tzemppi
Ale!
perus

Ruokavalio peruspaketti 5-10 kiloa, miehille

39,95  19,95 

Tämä perusruokavalio on tarkoitettu 5-10 kiloa painoaan pudottaville miehille.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/27/d469912231/htdocs/manair/verkkokauppa/tzemppi/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26

Tuotekuvaus

Tämä ohjelma on tarkoitettu 5-10 kiloa painoaan pudottaville miehille. Myös aktiivisesti liikkuvien kulutus huomioidaan. Peruspaketin ruokavalio-ohjelma on suunnattu täysi-ikäisille ja kaiken kokoisille. Tämän ruokavalion myötä niin vartalosi, kuntosi kuin mielialasikin kohentuu merkittävästi. Ohjelma on selkeä, helposti noudatettavissa ja ruokavalio sisältää jokaiselle päivän aterialle yhden herkullisen vaihtoehdon. Lisäksi ruoka-aineet löytyvät jokaisesta lähikaupasta.

Alkusanat

Oli tavoitteesi sitten mahtua kuukauden päästä juhlapukuun, pudottaa 40 kiloa, kiinteytyä tai voida paremmin arjessa, me autamme! Voit valita itsellesi sopivimman kolmesta eri ruokavaliosta, joiden esittelyn näet alta. Nettiruokavaliot ovat hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat ruokavalion edullisesti, anonyymisti ja vaivattomasti suoraan kotiisi. Suomenkieliset ohjeet ovat yksinkertaiset sekä helpot noudattaa ja ruokavalion voit toteuttaa missä päin Suomea tahansa. Tutustu vaihtoehtoihimme ja löydä omasi!
Painonpudotusvauhti on yksilöllistä ja riippuu mm. sukupuolesta, iästä, arjen aktiivisuudesta ja aloituspainosta. Ensimmäisellä viikolla paino saattaa pudota jopa muutaman kilon, mutta tämän jälkeen hyvä painonpudotustahti on -500g/viikko. Ruokavaliomme sisältävät ns. normaalia ruokaa, jota koko muukin perhe voi syödä. Olemme siis minimoineet erikoisuudet ja annetuista aineksista voit loihtia monenlaista ateriaa, mihin vain mielikuvituksesi yltää! Ohjelmaa on siis helppo noudattaa, mikä takaa paremman sitoutumisen ja paremmat tulokset! Tätä sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Kannattaisiko minun kokeilla nettiruokavaliota?

Painoindeksi (Body Mass Index, BMI) on mittaluku, jolla painoa arvioidaan pituuden ja painon suhteena. Normaalipainoisen painoindeksi on välillä 18,5 – 24,9. Nämä viiterajat soveltuvat parhaiten 18-60 -vuotiaille aikuisille mutta tarkkoja ohjearvoja ei ole olemassa. Painoindeksi voi olla kohonnut myös lihaksikkuuden takia. Jos lihaksikkaan henkilön vyötärön ympärysmitta on suuri muuhun vartaloon verrattuna, silloin jo painoindeksiluokassa ”lievä lihavuus” voi olla merkki ylipainosta. Miehillä tämä arvo on yli 94 cm ja naisilla yli 80 cm. Nettiruokavaliomme on tarkoitettu lievästi tai merkittävästi ylipainoisille. Voit tarkistaa oman painoindeksisi seuraavasta taulukosta:

Mikäli kaipaat yksilöllisempää apua ja tukea painonhallintaasi, ota yhteyttä Tzempin hyvinvointivalmentajiin, niin autamme sinua räätälöimällä henkilökohtaisen ohjelman juuri sinulle.
Huomioithan, että ruokavaliot on tarkoitettu perusterveille ja täysi-ikäisille. Mikäli sairastat tai epäilet sairastavasi jotain perussairautta, konsultoi lääkäriäsi tai ota yhteys kuntokeskus Tzemppiin yksilöllisen ruokavalion räätälöintiä varten. Ruokavalion noudattaminen tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla.

Kuinka nettiruokavalion tilaus toimii?

Kun olet valinnut itsellesi sopivimman ruokavalion, voit tilata sen nettikaupastamme. Huomioithan, että vaihtoehdot määräytyvät pudotettavien kilojen ja sukupuolen mukaan. Ole siis tarkkana, että valitset oikean ohjelman ennen maksamistasi. Kun olet maksanut ostoksesi verkkopankissa, saat ruokavalion heti sähköpostiisi.

Minkä ruokavaliovaihtoehdon valitsisin?

Nettiruokavalioita on kolme erilaista: peruspaketti, kultapaketti ja timanttipaketti. Peruspaketti sisältää yhdet ruokavaliovaihtoehdot päivän jokaiselle aterialle. Kultapaketti sisältää kaksi ruokavaihtoehtoa päivän jokaiselle aterialle. Kattavin timanttipaketti sisältää useampia vaihtoehtoja päivän jokaiselle aterialle sisältäen mahdollisuuden noudattaa täysin gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota. Ruoka-aineet ovat ns. normaalia kaupasta saatavaa ruokaa ja oma mielikuvitus on vain rajana, mitä ruokia voit aineksista luoda ja loihtia. Ohjeistamme sinua oikeiden ruokien lisäksi oikeaan ateriarytmiin, mikä on yksi perusedellytys verensokerin tasaisena pitämiselle ja sitä kautta pysyvälle painonpudotukselle.
Valitset oman ohjelmasi sukupuolesi ja sen mukaan, miten paljon haluat painoasi pudottaa. Ohjelmia on kolme erilaista painonpudotustavoitteistasi riippuen: 5-10 kiloa painoaan pudottaville, 10-20 kiloa painoaan pudottaville tai ohjelma yli 20 kiloa painoaan pudottaville. Myös aktiivisesti liikkuvien kulutus huomioidaan eli ruokavaliot soveltuvat jokaiselle. Ruokavaliot on suunniteltu niin, että sinun ei ole välttämätöntä liikkua painonpudotuksen aikana. Liikkuessasi voit syödä päivän aikana hieman enemmän ja lepopäivinä, joina liikuntaa ei tule, ruokamäärät ovat hieman pienempiä.

Asiakkaan vastuu ruokavalio-ohjeista

Ruokavaliolla saadut tulokset riippuvat asiakkaan kyvystä noudattaa annettuja ohjeita. Mikäli asiakas valitsee gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion, hän on itse vastuussa siitä, että saa riittävät vitamiinit ja ravinteet ruokavalion lisäksi. Lisäksi hän on itse velvollinen tarkistamaan tuotteiden ravintosisällön allergeenien varalta. Mikäli sairastat jotakin lääkärin toteamaa ja lääkehoitoa vaativaa perussairautta (diabetes, korkea verenpaine, korkea kolesteroli ym.), olet raskaana tai imetät, konsultoi lääkäriäsi ennen ruokavalion aloittamista tai ota yhteyttä Tzemppiin yksilöllisen ruokavalion räätälöintiä varten. Mikäli olet menossa leikkaukseen tai toipumassa sellaisesta, käänny ravitsemusasioissa ensin lääkärin puoleen. Olemme laatineet ruokavaliot myös allergiat huomioiden, mutta mikäli olet moniallerginen, suosittelemme Tzempin henkilökohtaista ruokavaliota. Ruokavalio-ohjeet on tarkoitettu täysi-ikäisille, emmekä vastaa alaikäisten tekemistä ruokavaliotilauksista. Asiakas noudattaa ruokavalioita aina omalla vastuullaan. Ruokavalio-ohjeet ovat laatijoiden henkilökohtaisen kokemuksen ja mielipiteen mukaan laadittuja eivätkä välttämättä vastaa virallisia kansallisia ravintosuosituksia. Laatijat eivät vastaa ruokavalion sopivuudesta jokaiselle, vaan sen noudattaminen on jokaisen yksilön omalla vastuulla.

Ruokavaliovaihtoehdot

Valitset oman ruokavaliosi sukupuolesi ja sen mukaan, miten paljon haluat painoasi pudottaa. Tämän jälkeen voit valita kolmesta erilaisesta vaihtoehdosta omasi: peruspaketin, kultapaketin tai timanttipaketin.

Peruspaketti

Peruspaketin ruokavalio-ohjelma on suunnattu täysi-ikäisille ja kaiken kokoisille ihmisille. Tämän ruokavalion myötä niin vartalosi, kuntosi kuin mielialasikin kohentuu merkittävästi. Ohjelma on selkeä, helposti noudatettavissa ja ruokavalio sisältää jokaiselle päivän aterialle yhden herkullisen vaihtoehdon. Lisäksi ruoka-aineet löytyvät jokaisesta lähikaupasta. Ohjelmia on kolme erilaista: 5-10 kiloa, 10-20 kiloa ja yli 20 kiloa painoaan pudottaville. Myös aktiivisesti liikkuvien kulutus huomioidaan eli jokainen löytää vaihtoehdoistaan itselleen sopivan ohjelman.

Kultapaketti

Kultapaketin ruokavalio-ohjelma on suunnattu täysi-ikäisille ja kaiken kokoisille ihmisille. Tämän ruokavalion myötä niin vartalosi, kuntosi kuin mielialasikin kohentuu merkittävästi. Ohjelma on selkeä, helposti noudatettavissa ja ruokavalio sisältää jokaiselle päivän aterialle kaksi herkullista vaihtoehtoa eli saat monipuolisen ruokailun annetuista vaihtoehdoista. Kultapaketti ohjelmia on kolme erilaista: 5-10 kiloa, 10-20 kiloa ja yli 20 kiloa painoaan pudottaville. Myös aktiivisesti liikkuvien kulutus huomioidaan eli jokainen löytää vaihtoehdoistaan itselleen sopivan ohjelman.

Timanttipaketti

Timanttipaketti on nimensä mukainen – täyttä timanttia! Tämä ruokavalio-ohjelma on suunnattu sinulle, joka haluat mahdollisimman monipuoliset ateriat viikon jokaiselle päivälle. Ohjelma on selkeä, helposti noudatettavissa ja ruokavalio sisältää jokaiselle päivän aterialle kolme herkullista vaihtoehtoa . Tätä ruokavaliota on mahdollista noudattaa myös täysin gluteenittomana ja maidottomana. Timanttipaketti ohjelmia on kolme erilaista: 5-10 kiloa, 10-20 kiloa ja yli 20 kiloa painoaan pudottaville. Myös aktiivisesti liikkuvien kulutus huomioidaan eli jokainen löytää vaihtoehdoistaan itselleen sopivan ohjelman.